Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.15
  • Stadion: Zuqundum Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2135
Zuqundum Azul Fútbol Club
Normal Tactiek 424
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Gurdulich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leon bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wedeltoft. Wedeltoft krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gramajo rent richting de bal. Vidosevich verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosevich speelt de bal door. Adreani is nu in balbezit. Adreani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Azul Fútbol Club 1:0

19e minuut.
Leon rent richting de bal. Minujin onderschept slim de pass. Minujin speelt de bal door. Adreani is nu in balbezit. Adreani haalt uit met een fantastische trap. Maffezini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Baetti met een snelle inworp. Saeigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Saeigh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adreani de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ... Maffezini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wedeltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Wedeltoft schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Azul Fútbol Club 2:0

41e minuut.
Leon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangilwenu kuo onderschept slim de pass. Mangilwenu kuo met een sublieme pass. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuqundum 42%, Azul Fútbol Club 58%.
Zuqundum - Azul Fútbol Club 2:0

49e minuut.
Von Thielmann passt de bal in één keer door. Pitmann heeft problemen om de bal te vangen. Righi rent richting de bal. Mangilwenu kuo verovert de bal door een tackle van achteren. Mangilwenu kuo geeft een lange en hoge pass. Maffezini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gurdulich onderschept slim de pass. Gurdulich geeft een hoge lob. Gramajo kopt de bal weg. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani draait met de bal, schiet en ... Maffezini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Inworp. Amartino komt het veld opgelopen. Pestarino met de inworp. Righi is nu in balbezit. Baetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti geeft de bal voor. Righi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leon onderschept slim de pass. Leon probeert naar een medespeler te passen. Adreani bereikt de bal nog maar net als eerste. Adreani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Sanguinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguinetti geeft een hoge lob. Minujin speelt de bal door. Adreani rent richting de bal. Adreani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heredia komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Mariman komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti onderschept slim de pass. Baetti speelt de bal door. Adreani is nu in balbezit. Adreani schiet op doel. Maffezini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zuqundum - Azul Fútbol Club 3:0

84e minuut.
Doeltrap. Bouvier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zuqundum 26%, Azul Fútbol Club 74%.
Zuqundum - Azul Fútbol Club 3:0