Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Diablos de Avellaneda FC Sardineta FC
Normal Tactiek 352
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Vanemerak bereikt de bal nog maar net als eerste. Aduviri begaat een overtreding. Vanemerak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claramunt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Quaquaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaquaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Albil met een snelle inworp. Barbas geeft een hoge lob. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaquaro is nu in balbezit. Quaquaro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rozo geeft een lange en hoge pass. Albil rent richting de bal. Aduviri rent richting de bal. Aduviri draait met de bal, schiet en ... Daar is Celaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Fisch passt de bal zonder na te denken. Babington is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Claramunt. Babington raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lylyk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal! Ivaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Savino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos de Avellaneda FC - Sardineta FC 1:0

24e minuut.
Aukaman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fisch. Aukaman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Claramunt komt bij de bal en schiet. Quaquaro springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Karol bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol maakt een afschuwelijke overtreding. Karol krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Burstein speelt de bal door. Lylyk met een sublieme pass. Claramunt met een sublieme pass. Aukaman rent richting de bal. Aukaman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Diablos de Avellaneda FC - Sardineta FC 1:1

37e minuut.
Karol probeert de bal met de borst te controleren. Aduviri verovert de bal door een tackle van achteren. Aduviri passt de bal zonder na te denken. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos de Avellaneda FC 41%, Sardineta FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Diablos de Avellaneda FC - Sardineta FC 1:1

61e minuut.
Lylyk geeft de bal voor. Celaya is nu in balbezit. Meléndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Meléndez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos de Avellaneda FC 50%, Sardineta FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Diablos de Avellaneda FC - Sardineta FC 1:1