Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sardineta FC Los Diablos de Avellaneda FC
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
hopeless Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meléndez met de inworp. Karol rent richting de bal. Aduviri onderschept slim de pass. Aduviri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Karol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Babington rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rozo. Rozo krijgt een gele kaart. Babington raakt geblesseerd tijdens het duel. San Filippo met een snel genomen vrije trap. Daar is Burstein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savino rent richting de bal. Savino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 0:1

22e minuut.
Capitanich is nu in balbezit. Savino verovert de bal door een tackle van achteren. Fuoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino onderschept slim de pass. Savino draait met de bal, schiet en ... Ivaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Celaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Meléndez neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Savino is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 0:2

42e minuut.
Quaquaro is nu in balbezit. Albil is nu in balbezit. Quaquaro verovert de bal door een tackle van achteren. Quaquaro schiet op doel. Vasen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pesarini heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardineta FC 52%, Los Diablos de Avellaneda FC 48%.
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 0:2

54e minuut.
San Filippo onderschept slim de pass. San Filippo probeert naar een medespeler te passen. Fisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanemerak onderschept slim de pass. Vanemerak met een sublieme pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Burstein geeft een lange en hoge pass. Vasen probeert de bal aan de voet te houden. Aukaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aukaman draait met de bal, schiet en ... Lux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 1:2

80e minuut.
Babington met een snelle inworp. Fisch speelt de bal door. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino schiet op doel. Ivaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sardineta FC 52%, Los Diablos de Avellaneda FC 48%.
Sardineta FC - Los Diablos de Avellaneda FC 1:3