Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA River Plate Real Salitre
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Huenten rent richting de bal. Huenten met een sublieme pass. Tiesi rent richting de bal. Sapag bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapag draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - Real Salitre 0:1

13e minuut.
De Virgilio geeft de bal voor. Loyola kopt de bal weg. Tachini probeert de bal aan de voet te houden. De Virgilio rent richting de bal. De Virgilio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gorostegui probeert de bal met de borst te controleren. Sapag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorostegui. Gorostegui krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Soria met een sublieme pass. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pueyrredon is nu in balbezit. D’Audio is nu in balbezit. D’Audio probeert naar een medespeler te passen. Gigena is nu in balbezit. Gigena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA River Plate - Real Salitre 1:1

32e minuut.
Giovagnoli met een harde bal richting middenveld. Sapag kopt de bal weg. Klungelig pakt Varon de bal. Tiesi is nu in balbezit. Tiesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Tiesi is nu in balbezit. Sapag bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parish. Parish krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Huete passt de bal in één keer door. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gigena de bal. Gigena draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - Real Salitre 2:1

41e minuut.
De Virgilio is nu in balbezit. De Virgilio speelt de bal door. Huenten is nu in balbezit. Gigena verovert de bal door een tackle van achteren. Gigena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 39%, Real Salitre 61%.
CA River Plate - Real Salitre 2:1

49e minuut.
Parish geeft een lange en hoge pass. Tachini kopt de bal weg. Huenten is nu in balbezit. Sapag is nu in balbezit. Sapag draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Parish geeft de bal voor. Klungelig pakt Tachini de bal. D’Audio rent richting de bal. D’Audio draait met de bal, schiet en ... Giovagnoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Gorostegui passt de bal met de wreef. Daar is Gigena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - Real Salitre 3:1

63e minuut.
Parish is nu in balbezit. Parish speelt de bal door. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio rent richting de bal. D’Audio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pueyrredon met de inworp. Rapuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio begaat een overtreding. Rapuzzi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

76e minuut.
Na een snelle pass probeert D’Audio de bal onder controle te krijgen. Huenten rent richting de bal. Huenten passt de bal met de wreef. Tiesi rent richting de bal. Tiesi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Coudet kopt de bal weg. Rapuzzi is nu in balbezit. Rapuzzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tiesi de bal. Tiesi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 48%, Real Salitre 52%.
CA River Plate - Real Salitre 3:1