Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Decano verde OGT Futbol Club
Defend Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 22
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Luchetti onderschept slim de pass. Luchetti passt de bal met de wreef. Ñanku is nu in balbezit. Ñanku draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Huerta probeert de bal aan de voet te houden. Gowland is nu in balbezit. Gowland passt de bal met de wreef. Ñanku rent richting de bal. Ñanku haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Greco geeft de bal voor. moro heeft problemen om de bal te vangen. Florit rent richting de bal. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. moro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Gowland de bal. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen probeert naar een medespeler te passen. moro rent richting de bal. moro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Huerta kopt de bal weg. Luchetti is nu in balbezit. Luchetti passt de bal in één keer door. Ñanku rent richting de bal. Ñanku draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Decano verde 52%, OGT Futbol Club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Decano verde - OGT Futbol Club 0:0

52e minuut.
Trabucci controleert de bal met de borst. von Dietrichstein is nu in balbezit. Trabucci begaat een overtreding. von Dietrichstein raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. von Dietrichstein kan niet meer verder spelen. Gabba komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ñanku is nu in balbezit. Ñanku passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gowland de bal onder controle te krijgen. moro rent richting de bal. moro haalt uit met een fantastische trap. Passarella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Decano verde 58%, OGT Futbol Club 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Decano verde - OGT Futbol Club 0:0