Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Azul Fútbol Club Sardineta FC
424 Tactiek 352
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Claramunt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Capitanich komt het veld opgelopen. Ivaldi trapt de bal weg van het doel. Karol rent richting de bal. Karol passt de bal met de wreef. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rozo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pestarino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pestarino probeert de bal aan de voet te houden. Vanemerak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leon. Leon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 62%, Sardineta FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Azul Fútbol Club - Sardineta FC 0:0

57e minuut.
Barbas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karol bereikt de bal nog maar net als eerste. Karol passt de bal met de wreef. Aukaman rent richting de bal. Aukaman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - Sardineta FC 0:1

60e minuut.
Von Thielmann is nu in balbezit. Von Thielmann probeert naar een medespeler te passen. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Von Thielmann is nu in balbezit. Barbas verovert de bal door een tackle van achteren. Karol speelt de bal door. Aukaman rent richting de bal. Aukaman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Quaquaro geeft de bal voor. Daar is Gurdulich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aukaman rent richting de bal. Aukaman schiet op doel. Knauf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maffezini bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Bolaño de bal. Burstein is nu in balbezit. Burstein passt de bal in één keer door. Barbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - Sardineta FC 0:2

82e minuut.
Gurdulich geeft een lange en hoge pass. Weiss is nu in balbezit. Quaquaro verovert de bal door een tackle van achteren. Quaquaro schiet op doel. Maffezini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Azul Fútbol Club - Sardineta FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Azul Fútbol Club 56%, Sardineta FC 44%.
Azul Fútbol Club - Sardineta FC 0:3