Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA River Plate OGT Futbol Club
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 22.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Gabba passt de bal in één keer door. Pignotti is nu in balbezit. Huete begaat een overtreding. Pignotti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gabba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. moro rent richting de bal. moro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Verde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parish met een snelle inworp. De Virgilio bereikt de bal nog maar net als eerste. De Virgilio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gabba speelt de bal door. Klungelig pakt Pignotti de bal. Huete bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignotti verovert de bal door een tackle van achteren. Pignotti geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 61%, OGT Futbol Club 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA River Plate - OGT Futbol Club 0:0

47e minuut.
Gorostegui speelt de bal door. Huete rent richting de bal. Huete geeft een lange en hoge pass. Gigena rent richting de bal. Gigena schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Parish rent richting de bal. von Dietrichstein rent richting de bal. von Dietrichstein passt de bal met de wreef. moro rent richting de bal. moro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vidosevich rent richting de bal. Vidosevich geeft een hoge lob. De Virgilio kopt de bal weg. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA River Plate - OGT Futbol Club 1:0

73e minuut.
Gigena verovert de bal door een tackle van achteren. Gigena speelt de bal door. Parish is nu in balbezit. moro verovert de bal door een tackle van achteren. moro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pignotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabba probeert naar een medespeler te passen. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. moro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Visconti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Visconti is nu in balbezit. moro verovert de bal door een tackle van achteren. moro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CA River Plate - OGT Futbol Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA River Plate 54%, OGT Futbol Club 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CA River Plate - OGT Futbol Club 1:1