Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sur Astral Pine FC
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Apumayta passt de bal in één keer door. Skipsey is nu in balbezit. Skipsey passt de bal in één keer door. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barja met een snelle inworp. Apumayta geeft een hoge lob. Fiedler rent richting de bal. Fiedler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Astral Pine FC 0:1

17e minuut.
Cattaruzza met een sublieme pass. Lupi is nu in balbezit. Lupi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fiedler de bal. Fiedler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Skipsey rent richting de bal. Skipsey passt de bal zonder na te denken. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler haalt uit met een fantastische trap. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skipsey verovert de bal door een tackle van achteren. Yako met een sublieme pass. Skipsey heeft problemen om de bal te vangen. Skipsey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Fiedler speelt de bal door. Mackenzie probeert naar een medespeler te passen. Skipsey rent richting de bal. Skipsey haalt uit met een fantastische trap. Hernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Astral Pine FC 0:2

33e minuut.
Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken passt de bal in één keer door. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Skipsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Skipsey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Vinaccia geeft een hoge lob. Inworp. Lafken met een snelle inworp. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione draait met de bal, schiet en ... Ubeda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 45%, Astral Pine FC 55%.
Atlético Sur - Astral Pine FC 0:2

48e minuut.
Postiglione passt de bal zonder na te denken. Vinaccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione onderschept slim de pass. Postiglione schiet op doel. Ubeda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Astral Pine FC 1:2

52e minuut.
Mackenzie probeert de bal aan de voet te houden. Llankvkvyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Apumayta onderschept slim de pass. Skipsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Skipsey draait met de bal, schiet en ... Hernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Fiedler is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Astral Pine FC 1:3

63e minuut.
Portella geeft de bal voor. Vinaccia kopt de bal weg. Acosta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cattaruzza rent richting de bal. Cattaruzza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lafken heeft problemen om de bal te vangen. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken maakt een afschuwelijke overtreding. Lafken krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Lupi rent richting de bal. Kayupi geeft een lange en hoge pass. Vinaccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Astral Pine FC 2:3

85e minuut.
Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie geeft een hoge lob. Testino kopt de bal weg. Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 44%, Astral Pine FC 56%.
Atlético Sur - Astral Pine FC 2:3