Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sur Azul Fútbol Club
433 Tactiek 424
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Llankvkvyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Llankvkvyen geeft de bal voor. Knauf is nu in balbezit. Bisconti onderschept slim de pass. Bisconti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Portella speelt de bal door. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi probeert naar een medespeler te passen. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann is nu in balbezit. Pitmann draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Knauf met een sublieme pass. Righi rent richting de bal. Righi passt de bal in één keer door. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 0:1

22e minuut.
Llankvkvyen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leon is nu in balbezit. Leon geeft de bal voor. Alice bereikt de bal nog maar net als eerste. Alice geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Cattaruzza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti passt de bal zonder na te denken. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 1:1

40e minuut.
Von Thielmann rent richting de bal. Lafken onderschept slim de pass. Lafken geeft de bal voor. Cattaruzza is nu in balbezit. Cattaruzza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maffezini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gramajo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lafken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Postiglione is nu in balbezit. Postiglione geeft een lange en hoge pass. Maffezini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 41%, Azul Fútbol Club 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 1:1

49e minuut.
Portella kopt de bal weg. Bolaño probeert naar een medespeler te passen. Righi is nu in balbezit. Pitmann rent richting de bal. Pitmann haalt uit met een fantastische trap. Paal!

63e minuut.
Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafken geeft een lange en hoge pass. Cattaruzza is nu in balbezit. Cattaruzza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 2:1

72e minuut.
Cattaruzza verovert de bal door een tackle van achteren. Cattaruzza geeft een lange en hoge pass. Weiss heeft problemen om de bal te vangen. Bisconti rent richting de bal. Bisconti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 3:1

74e minuut.
Bolaño passt de bal met de wreef. Righi bereikt de bal nog maar net als eerste. Righi passt de bal zonder na te denken. Pitmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bolaño speelt de bal door. Llankvkvyen is nu in balbezit. Llankvkvyen passt de bal met de wreef. Postiglione bereikt de bal nog maar net als eerste. Postiglione schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Portella is nu in balbezit. Kayupi rent richting de bal. Kayupi speelt de bal door. Cattaruzza rent richting de bal. Cattaruzza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 42%, Azul Fútbol Club 58%.
Atlético Sur - Azul Fútbol Club 3:1