Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Diablos de Avellaneda FC Atlético Sur
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Aduviri rent richting de bal. Aduviri geeft de bal voor. Kayupi probeert de bal aan de voet te houden. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 1:0

13e minuut.
Fisch geeft de bal voor. Llankvkvyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Llankvkvyen passt de bal zonder na te denken. Bisconti rent richting de bal. Bisconti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Cattaruzza onderschept slim de pass. Cattaruzza passt de bal met de wreef. Fisch met een sublieme pass. Bisconti is nu in balbezit. Bisconti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lylyk is nu in balbezit. Bisconti onderschept slim de pass. Bisconti speelt de bal door. Cattaruzza is nu in balbezit. Cattaruzza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 1:1

31e minuut.
Aduviri speelt de bal door. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayupi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Savino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aduviri neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yako heeft problemen om de bal te vangen. Aduviri is nu in balbezit. Aduviri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aduviri is nu in balbezit. Aduviri draait met de bal, schiet en ... Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 2:1

36e minuut.
Kayupi rent richting de bal. Aduviri onderschept slim de pass. Aduviri speelt de bal door. Savino is nu in balbezit. Savino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Albil onderschept slim de pass. Albil geeft de bal voor. Lylyk is nu in balbezit. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos de Avellaneda FC 51%, Atlético Sur 49%.
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 2:1

56e minuut.
Postiglione kopt de bal weg. Klungelig pakt Lylyk de bal. Bisconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattaruzza is nu in balbezit. Cattaruzza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 2:2

60e minuut.
Lux trapt de bal weg van het doel. Aduviri kopt de bal weg. Yako heeft problemen om de bal te vangen. Savino is nu in balbezit. Savino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Savino draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Hernández trapt de bal weg van het doel. Lafken kopt de bal weg. Postiglione geeft een lange en hoge pass. Lux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Diablos de Avellaneda FC 51%, Atlético Sur 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Diablos de Avellaneda FC - Atlético Sur 2:2