Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Sur OGT Futbol Club
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cattaruzza rent richting de bal. moro verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen is nu in balbezit. moro rent richting de bal. moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:1

7e minuut.
von Dietrichstein probeert naar een medespeler te passen. Kayupi is nu in balbezit. Cohen onderschept slim de pass. moro rent richting de bal. moro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Lafken heeft problemen om de bal te vangen. Huerta kopt de bal weg. Yako bereikt de bal nog maar net als eerste. moro onderschept slim de pass. moro haalt uit met een fantastische trap. Hernández bokst de bal weg. moro rent richting de bal. moro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:2

11e minuut.
Calbumanque rent richting de bal. moro verovert de bal door een tackle van achteren. moro probeert naar een medespeler te passen. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:3

23e minuut.
Yako verovert de bal door een tackle van achteren. Yako met een sublieme pass. Kayupi bereikt de bal nog maar net als eerste. moro is nu in balbezit. moro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hernández met een harde bal richting middenveld. moro bereikt de bal nog maar net als eerste. moro passt de bal met de wreef. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:4

30e minuut.
Rumi rayen probeert naar een medespeler te passen. Cohen is nu in balbezit. Cohen passt de bal zonder na te denken. moro is nu in balbezit. moro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Yako rent richting de bal. Yako probeert naar een medespeler te passen. von Dietrichstein met een sublieme pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 71%, OGT Futbol Club 29%.
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:4

46e minuut.
Lafken rent richting de bal. Greco onderschept slim de pass. Greco passt de bal met de wreef. moro is nu in balbezit. moro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta geeft een lange en hoge pass. Yako is nu in balbezit. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Marcolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pignotti verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Marcolini ... Strafschop! Directe rode kaart, Marcolini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Marcolini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pignotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Cohen neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Sur 55%, OGT Futbol Club 45%.
Atlético Sur - OGT Futbol Club 0:5