Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astral Pine FC CA River Plate
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fiedler is nu in balbezit. de Chateaubriand is nu in balbezit. Varon onderschept slim de pass. Fiedler rent richting de bal. Fiedler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - CA River Plate 1:0

25e minuut.
Barja rent richting de bal. Gigena onderschept slim de pass. Gigena passt de bal in één keer door. D’Audio bereikt de bal nog maar net als eerste. D’Audio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral Pine FC - CA River Plate 1:1

31e minuut.
Visconti is nu in balbezit. Apumayta verovert de bal door een tackle van achteren. Apumayta passt de bal in één keer door. Fiedler rent richting de bal. Fiedler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - CA River Plate 2:1

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Virgilio zal de hoekschop nemen. Lupi kopt de bal weg. Vidosevich is nu in balbezit. Vidosevich geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral Pine FC - CA River Plate 2:2

38e minuut.
Vidosevich verovert de bal door een tackle van achteren. Vidosevich probeert naar een medespeler te passen. Gigena is nu in balbezit. Gigena draait met de bal, schiet en ... Ubeda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - CA River Plate 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral Pine FC 51%, CA River Plate 49%.
Astral Pine FC - CA River Plate 2:3

49e minuut.
Gorostegui bereikt de bal nog maar net als eerste. de Chateaubriand onderschept slim de pass. de Chateaubriand speelt de bal door. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
D’Audio is nu in balbezit. D’Audio passt de bal met de wreef. Gigena rent richting de bal. Gigena haalt uit met een fantastische trap. Ubeda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Varon probeert naar een medespeler te passen. de Chateaubriand rent richting de bal. de Chateaubriand passt de bal met de wreef. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astral Pine FC - CA River Plate 3:3

71e minuut.
Inworp. Testino met de inworp. Van Meenen bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Meenen geeft een hoge lob. Daar is Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - CA River Plate 4:3

73e minuut.
de Chateaubriand speelt de bal door. Huete rent richting de bal. Huete passt de bal met de wreef. Fiedler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiedler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astral Pine FC - CA River Plate 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astral Pine FC 41%, CA River Plate 59%.
Astral Pine FC - CA River Plate 5:3