Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Los lakers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 733
Los lakers diabolico fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Dulitzky geeft een hoge lob. Wenten kopt de bal weg. Abelleira probeert de bal met de borst te controleren. Puche bereikt de bal nog maar net als eerste. Puche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - diabolico fc 0:1

8e minuut.
Barcos onderschept slim de pass. Barcos geeft een hoge lob. Huichaman heeft problemen om de bal te vangen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ricchi bokst de bal weg. Paal!

12e minuut.
Arpini onderschept slim de pass. Cheuqueman met een sublieme pass. Hammerly heeft problemen om de bal te vangen. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cheuqueman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuqueman geeft een hoge lob. Inworp. Picchio met een snelle inworp. Huichaman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wenten geeft een hoge lob. Inworp. Naishtadt met een snelle inworp. Ticona rent richting de bal. Ticona schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abelleira passt de bal met de wreef. Arpini rent richting de bal. Huichaman rent richting de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. Paal! Hammerly is nu in balbezit. Pumpido onderschept slim de pass. Pumpido draait met de bal, schiet en ... Ricchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los lakers - diabolico fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 44%, diabolico fc 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los lakers - diabolico fc 1:1

51e minuut.
Cappeletti kopt de bal weg. Abelleira is nu in balbezit. Abelleira probeert naar een medespeler te passen. Huichaman is nu in balbezit. Huichaman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Picchio controleert de bal met de borst. Cavallo is nu in balbezit. Cavallo passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Picchio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lombardo heeft problemen om de bal te vangen. Pumpido bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappeletti begaat een overtreding. Cappeletti krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Serna geeft een lange en hoge pass. Huichaman kopt de bal weg. Hammerly bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini rent richting de bal. Arpini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Weich geeft de bal voor. Inworp. Pumpido met de inworp. Huichaman rent richting de bal. Huichaman geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cavallo geeft een hoge lob. Serna rent richting de bal. Puche verovert de bal door een tackle van achteren. Ticona bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - diabolico fc 1:2

90e minuut.
Daar is Wenten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naishtadt rent richting de bal. Naishtadt passt de bal met de wreef. Puche is nu in balbezit. Puche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - diabolico fc 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 49%, diabolico fc 51%.
Los lakers - diabolico fc 1:3