Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: C.A.C.C Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1119
C.A.C.C Chimangos Fc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Leani onderschept slim de pass. Nejamsky verovert de bal door een tackle van achteren. Nejamsky met een sublieme pass. Esqueff rent richting de bal. Esqueff haalt uit met een fantastische trap. Angueira bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Chimangos Fc 1:0

14e minuut.
Badii verovert de bal door een tackle van achteren. Badii passt de bal met de wreef. Novak met een sublieme pass. Esqueff rent richting de bal. Esqueff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Chimangos Fc 2:0

19e minuut.
Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueff bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouillon verovert de bal door een tackle van achteren. Novak onderschept slim de pass. Novak haalt uit met een fantastische trap. Angueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Galazzo rent richting de bal. Arino onderschept slim de pass. Arino passt de bal zonder na te denken. Sobisch is nu in balbezit. Sobisch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Beltramone bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltramone speelt de bal door. Rouillon bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueff verovert de bal door een tackle van achteren. Esqueff draait met de bal, schiet en ... Angueira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Chimangos Fc 3:0

43e minuut.
Rouillon geeft een lange en hoge pass. Sidders heeft problemen om de bal te vangen. Sobisch rent richting de bal. Sobisch draait met de bal, schiet en ... Galazzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Chimangos Fc 3:1

45e minuut.
Rouillon met een sublieme pass. Daar is Aunzunbud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aunzunbud geeft een hoge lob. Sobisch is nu in balbezit. Sobisch schiet op doel. Tisera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 41%, Chimangos Fc 59%.
C.A.C.C - Chimangos Fc 3:1

62e minuut.
Badii rent richting de bal. Arino verovert de bal door een tackle van achteren. Sobisch rent richting de bal. Sobisch draait met de bal, schiet en ... Tisera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Chimangos Fc 3:2

69e minuut.
Beltramone probeert naar een medespeler te passen. Ciuffoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueff onderschept slim de pass. Esqueff haalt uit met een fantastische trap. Angueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Relmuantv heeft problemen om de bal te vangen. Esqueff rent richting de bal. Novak is nu in balbezit. Esqueff is nu in balbezit. Esqueff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Badii verovert de bal door een tackle van achteren. Badii speelt de bal door. Fanego probeert de bal aan de voet te houden. Aunzunbud rent richting de bal. Aunzunbud schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Aunzunbud onderschept slim de pass. Aunzunbud geeft een hoge lob. Daar is Leani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legue rent richting de bal. Legue haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 44%, Chimangos Fc 56%.
C.A.C.C - Chimangos Fc 3:2