Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villanos fc C.A.C.C
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Ripari passt de bal zonder na te denken. Bonvin is nu in balbezit. Fanego bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripari verovert de bal door een tackle van achteren. Ripari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
villanos fc - C.A.C.C 1:0

19e minuut.
Sidders geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tombolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonvin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonvin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rothschild is nu in balbezit. Esqueff bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueff passt de bal in één keer door. Schiaffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sidders rent richting de bal. Sidders passt de bal met de wreef. Ripari rent richting de bal. Ripari schiet op doel. Tisera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villanos fc 38%, C.A.C.C 62%.
villanos fc - C.A.C.C 1:0

52e minuut.
Parker rent richting de bal. Parker passt de bal zonder na te denken. Bonvin rent richting de bal. Bonvin geeft de bal voor. Tombolini kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daulon rent richting de bal. Rothschild is nu in balbezit. Daulon onderschept slim de pass. Daulon geeft de bal voor. Esqueff krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Schussheim is nu in balbezit. Schussheim geeft de bal voor. Ripari is nu in balbezit. Ripari draait met de bal, schiet en ... Tisera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villanos fc - C.A.C.C 2:0

74e minuut.
Badii met een sublieme pass. Schiaffini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiaffini passt de bal in één keer door. Esqueff rent richting de bal. Esqueff haalt uit met een fantastische trap. Flier bokst de bal weg. Palomé is nu in balbezit. Palomé geeft de bal voor. Badii kopt de bal weg. Flier bokst de bal weg.

79e minuut.
Sidders heeft problemen om de bal te vangen. Tisera speelt de bal door. Rothschild kopt de bal weg. Ripari is nu in balbezit. Ripari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villanos fc 54%, C.A.C.C 46%.
villanos fc - C.A.C.C 2:0