Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Los lakers Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1165
Los lakers Klaus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Picchio geeft de bal voor. Pumpido kopt de bal weg. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Gallina probeert naar een medespeler te passen. Lombardo rent richting de bal. Lombardo passt de bal met de wreef. Arpini rent richting de bal. Arpini geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cogan verovert de bal door een tackle van achteren. Cogan geeft de bal voor. Carrario is nu in balbezit. Lombroso rent richting de bal. Lombroso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wenten geeft de bal voor. Inworp. Acuña met een snelle inworp. Lombroso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombroso geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Picchio is nu in balbezit. Gallina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gallina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 47%, Klaus 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los lakers - Klaus 0:0

48e minuut.
Acuña passt de bal zonder na te denken. Carrario is nu in balbezit. Barcos verovert de bal door een tackle van achteren. Lombroso rent richting de bal. Lombroso haalt uit met een fantastische trap. Gramajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acuña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rovira krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - Klaus 0:1

80e minuut.
Gallina geeft een hoge lob. Lombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombardo passt de bal met de wreef. Rovira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovira geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Lombardo passt de bal in één keer door. Picchio is nu in balbezit. Huichaman is nu in balbezit. Huichaman schiet op doel. Cid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los lakers - Klaus 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 47%, Klaus 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los lakers - Klaus 1:1