Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
villanos fc Bosteros CF
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Mozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozzini probeert naar een medespeler te passen. Maggiolo rent richting de bal. Maggiolo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ripari rent richting de bal. Tagliani rent richting de bal. Tagliani geeft een lange en hoge pass. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rothschild probeert naar een medespeler te passen. Ripari heeft problemen om de bal te vangen. Bonvin rent richting de bal. Bonvin haalt uit met een fantastische trap. Risso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
villanos fc - Bosteros CF 1:0

28e minuut.
Luraschi verovert de bal door een tackle van achteren. Luraschi passt de bal met de wreef. Rothschild is nu in balbezit. Estrada verovert de bal door een tackle van achteren. Estrada draait met de bal, schiet en ... Flier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
villanos fc - Bosteros CF 1:1

32e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Maggiolo heeft problemen om de bal te vangen. Maggiolo schiet op doel. Flier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
villanos fc - Bosteros CF 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villanos fc 60%, Bosteros CF 40%.
villanos fc - Bosteros CF 1:2

49e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Hammerly heeft problemen om de bal te vangen. Ripari rent richting de bal. Ripari draait met de bal, schiet en ... Risso bokst de bal weg.

57e minuut.
Faganelli met een sublieme pass. Maggiolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Waykipan begaat een overtreding. Waykipan krijgt een gele kaart. Maggiolo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Faganelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Flier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Van Strate geeft een hoge lob. Maggiolo is nu in balbezit. Solnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maggiolo verovert de bal door een tackle van achteren. Maggiolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: villanos fc 45%, Bosteros CF 55%.
villanos fc - Bosteros CF 1:2