Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Vividos FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1805
Vividos FC San Lorenzo Mdp
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 29.4
average Schieten average
weak Passen adequate
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tarasow probeert naar een medespeler te passen. Candia heeft problemen om de bal te vangen. Spirandelli is nu in balbezit. Spirandelli geeft een lange en hoge pass. Pierini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:0

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gewtuchovicz trapt de bal weg van het doel. Desábato kopt de bal weg. Klungelig pakt Landriscina de bal. Landriscina geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Candia kopt de bal weg. Ivarz is nu in balbezit. Ivarz speelt de bal door. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Camet bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni verovert de bal door een tackle van achteren. Brandoni speelt de bal door. Pierini heeft problemen om de bal te vangen. Pierini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ivarz passt de bal in één keer door. Landriscina is nu in balbezit. Landriscina passt de bal zonder na te denken. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini schiet op doel. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Trossman passt de bal in één keer door. Lebioda rent richting de bal. Lebioda probeert naar een medespeler te passen. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay haalt uit met een fantastische trap. Savoia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Brandoni probeert naar een medespeler te passen. Landriscina bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriscina met een sublieme pass. Daar is Pierini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pierini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Elizaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivarz rent richting de bal. Ivarz passt de bal met de wreef. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:1

26e minuut.
Pierini met een sublieme pass. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Candia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lebioda geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Trossman de bal onder controle te krijgen. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia probeert naar een medespeler te passen. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:2

36e minuut.
Candia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ivarz de bal. Ivarz passt de bal met de wreef. Daar is Vannay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vannay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Landriscina passt de bal met de wreef. Brandoni is nu in balbezit. Brandoni passt de bal met de wreef. Pierini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierini draait met de bal, schiet en ... Jansen bokst de bal weg.

39e minuut.
Lebioda speelt de bal door. Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Desábato probeert naar een medespeler te passen. Pierini rent richting de bal. Pierini haalt uit met een fantastische trap. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Betcher geeft een hoge lob. Albornoz heeft problemen om de bal te vangen. Desábato probeert naar een medespeler te passen. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vividos FC 42%, San Lorenzo Mdp 58%.
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:2

52e minuut.
Landriscina speelt de bal door. Daar is Vannay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desábato onderschept slim de pass. Lebioda is nu in balbezit. Lebioda geeft de bal voor. Savoia bokst de bal weg.

64e minuut.
Desábato bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni is nu in balbezit. Betcher maakt een afschuwelijke overtreding. Betcher is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

65e minuut.
Elizaga geeft de bal voor. Pierini rent richting de bal. Landriscina is nu in balbezit. Pierini rent richting de bal. Pierini draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Klungelig pakt Desábato de bal. Camet onderschept slim de pass. Camet met een sublieme pass. Vannay rent richting de bal. Vannay passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vividos FC 47%, San Lorenzo Mdp 53%.
Vividos FC - San Lorenzo Mdp 1:3