Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo Mdp Vividos FC
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 22.5
average Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Signore geeft een lange en hoge pass. Racca kan de bal niet met de borst controleren. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay passt de bal zonder na te denken. Camet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Cesario geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spirandelli met de inworp. Landriscina bereikt de bal nog maar net als eerste. Landriscina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lebioda rent richting de bal. Trossman verovert de bal door een tackle van achteren. Trossman met een sublieme pass. Vannay rent richting de bal. Vannay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trossman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda is nu in balbezit. Lebioda probeert naar een medespeler te passen. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Camet geeft een hoge lob. Ivarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Racca de bal. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Desábato is nu in balbezit. Lebioda onderschept slim de pass. Lebioda speelt de bal door. Ivarz rent richting de bal. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Vividos FC 1:0

30e minuut.
Trossman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Camet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vannay rent richting de bal. Vannay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Vividos FC 2:0

43e minuut.
Tarasow is nu in balbezit. Landriscina onderschept slim de pass. Landriscina passt de bal met de wreef. Pierini is nu in balbezit. Pierini draait met de bal, schiet en ... Jansen bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo Mdp 47%, Vividos FC 53%.
San Lorenzo Mdp - Vividos FC 2:0

49e minuut.
Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia geeft een lange en hoge pass. Racca heeft problemen om de bal te vangen. Vannay is nu in balbezit. Vannay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Vividos FC 3:0

57e minuut.
Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ivarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Racca maakt een afschuwelijke overtreding. Racca is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Desábato probeert naar een medespeler te passen. Landriscina is nu in balbezit. Landriscina speelt de bal door. Brandoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandoni geeft een lange en hoge pass. Jansen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Lebioda speelt de bal door. Camet bereikt de bal nog maar net als eerste. Camet met een sublieme pass. Ivarz is nu in balbezit. Ivarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fanesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lebioda passt de bal zonder na te denken. Camet is nu in balbezit. Camet passt de bal zonder na te denken. Vannay is nu in balbezit. Vannay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Candia passt de bal zonder na te denken. Ivarz is nu in balbezit. Ivarz passt de bal zonder na te denken. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo Mdp 45%, Vividos FC 55%.
San Lorenzo Mdp - Vividos FC 3:0