Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Mirtha FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2695
Mirtha FC Barrio de Bosques
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


15e minuut.
Milocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Corach bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott rent richting de bal. Corach verovert de bal door een tackle van achteren. Corach geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Gerasimov is nu in balbezit. Milocco is nu in balbezit. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Buffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buffa speelt de bal door. Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipe verovert de bal door een tackle van achteren. Phillipe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gerasimov kopt de bal weg. Maranghello probeert de bal aan de voet te houden. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mirtha FC - Barrio de Bosques 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirtha FC 54%, Barrio de Bosques 46%.
Mirtha FC - Barrio de Bosques 1:0

49e minuut.
Paillaman is nu in balbezit. Paillaman passt de bal met de wreef. Myskoroski rent richting de bal. Phillipe onderschept slim de pass. Phillipe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Knudsen is nu in balbezit. Knudsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Scott is nu in balbezit. Scott passt de bal met de wreef. Gareis met een sublieme pass. Gerasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Na een snelle pass probeert Phillipe de bal onder controle te krijgen. Squilacci kopt de bal weg. Totti bereikt de bal nog maar net als eerste. Phillipe is nu in balbezit. Phillipe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mirtha FC - Barrio de Bosques 1:1

67e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Palacios speelt de bal door. Phillipe rent richting de bal. Phillipe haalt uit met een fantastische trap. Nolli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Bunge heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mirtha FC - Barrio de Bosques 1:2

74e minuut.
Myskoroski geeft de bal voor. Inworp. Kweller met een snelle inworp. Paillaman probeert de bal met de borst te controleren. Paillaman geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gerasimov met een sublieme pass. Scott rent richting de bal. Milocco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerasimov neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Totti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zinni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mirtha FC 56%, Barrio de Bosques 44%.
Mirtha FC - Barrio de Bosques 1:2