Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: La2016 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1546
La2016 Los lakers
451 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Gaudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaman onderschept slim de pass. Huichaman speelt de bal door. Arpini is nu in balbezit. Arpini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gaudio passt de bal zonder na te denken. Wenten is nu in balbezit. Giuliano maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Giuliano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Picchio onderschept slim de pass. Picchio geeft de bal voor. Woffe heeft problemen om de bal te vangen. Arpini is nu in balbezit. Arpini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pumpido geeft de bal voor. Abelleira kopt de bal weg. Huichaman heeft problemen om de bal te vangen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini schiet op doel. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Picchio rent richting de bal. Picchio geeft een hoge lob. Sotolongo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huichaman is nu in balbezit. Huichaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 56%, Los lakers 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La2016 - Los lakers 0:0

48e minuut.
Calbucoy bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gaudio. Calbucoy raakt geblesseerd tijdens het duel. Calbucoy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Picchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Wheeler ... Strafschop! Wheeler krijgt een gele kaart. Picchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Huichaman legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Niell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pumpido zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Wheeler de bal. Picchio is nu in balbezit. Picchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Los lakers 0:1

53e minuut.
Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaman verovert de bal door een tackle van achteren. Huichaman passt de bal zonder na te denken. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Los lakers 0:2

68e minuut.
Woffe geeft een lange en hoge pass. Sotolongo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sotolongo passt de bal in één keer door. Gaudio is nu in balbezit. Gaudio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Los lakers 1:2

71e minuut.
Sotolongo is nu in balbezit. Picchio onderschept slim de pass. Picchio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Arpini de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Genta kopt de bal weg. Abelleira is nu in balbezit. Abelleira geeft een lange en hoge pass. Picchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Picchio geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Abelleira rent richting de bal. Gaudio onderschept slim de pass. Calbucoy is nu in balbezit. Gaudio onderschept slim de pass. Gaudio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 59%, Los lakers 41%.
La2016 - Los lakers 1:2