Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Los lakers Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1359
Los lakers La2016
Normal Tactiek 451
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 23.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Picchio passt de bal met de wreef. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheeler onderschept slim de pass. Huichaman onderschept slim de pass. Huichaman draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Picchio onderschept slim de pass. Picchio geeft de bal voor. Mazzei rent richting de bal. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Tocalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pumpido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpido geeft een hoge lob. Abelleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelleira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pelletieri heeft problemen om de bal te vangen. Abelleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelleira passt de bal met de wreef. Pelletieri heeft problemen om de bal te vangen. Pelletieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 62%, La2016 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los lakers - La2016 0:0

47e minuut.
Wenten passt de bal in één keer door. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort passt de bal zonder na te denken. Kennedy rent richting de bal. Kennedy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Lombardo geeft de bal voor. Huichaman heeft problemen om de bal te vangen. Caraglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort is nu in balbezit. Wincort schiet op doel. Gramajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - La2016 0:1

52e minuut.
Pelletieri onderschept slim de pass. Pelletieri passt de bal met de wreef. Wenten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Abelleira onderschept slim de pass. Picchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Picchio probeert naar een medespeler te passen. Arpini rent richting de bal. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los lakers - La2016 1:1

56e minuut.
Wheeler is nu in balbezit. Wheeler passt de bal met de wreef. Daar is Mazzei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpini rent richting de bal. Arpini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Lombardo speelt de bal door. Arpini rent richting de bal. Arpini speelt de bal door. Huichaman is nu in balbezit. Huichaman haalt uit met een fantastische trap. Niell bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - La2016 2:1

78e minuut.
Niell trapt de bal weg van het doel. Barcos probeert naar een medespeler te passen. Caraglio heeft problemen om de bal te vangen. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Abelleira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelletieri met een sublieme pass. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy schiet op doel. Gramajo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 48%, La2016 52%.
Los lakers - La2016 2:1