Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: C.A.C.C Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2602
C.A.C.C Formosa City
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Calbullahue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nejamsky zal de hoekschop nemen. Esqueff is nu in balbezit. Esqueff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Formosa City 1:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tassara met een snelle inworp. Klungelig pakt Flotta de bal. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Artuch probeert de bal aan de voet te houden. Novak rent richting de bal. Novak met een sublieme pass. Esqueff bereikt de bal nog maar net als eerste. Esqueff draait met de bal, schiet en ... Gagliardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gagliardo met een sublieme pass. Fanego kopt de bal weg. Klungelig pakt de Hoz de bal. Esqueff is nu in balbezit. Esqueff schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Flotta onderschept slim de pass. Novak rent richting de bal. Flotta begaat een overtreding. Flotta krijgt een gele kaart. Novak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Novak kan niet meer verder spelen. Schiaffini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 55%, Formosa City 45%.
C.A.C.C - Formosa City 1:0

51e minuut.
Flotta is nu in balbezit. Schiaffini verovert de bal door een tackle van achteren. Schiaffini speelt de bal door. Daar is Esqueff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esqueff draait met de bal, schiet en ... Gagliardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Schiaffini is nu in balbezit. Schiaffini passt de bal in één keer door. Esqueff is nu in balbezit. Esqueff schiet op doel. Gagliardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badii met een snelle inworp. Nejamsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Nejamsky probeert naar een medespeler te passen. Schiaffini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 39%, Formosa City 61%.
C.A.C.C - Formosa City 1:0