Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Klaus Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1407
Klaus Newell old boy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Mattiuzzo geeft de bal voor. Inworp. Perotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hossflang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hossflang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wolitzer de bal. Hossflang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hossflang schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Gallina probeert naar een medespeler te passen. Cogan kan de bal niet met de borst controleren. Cogan passt de bal met de wreef. Carrario rent richting de bal. Carrario draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Demuner passt de bal in één keer door. Degoy rent richting de bal. Degoy probeert naar een medespeler te passen. Catari bereikt de bal nog maar net als eerste. Catari geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaus 54%, Newell old boy 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klaus - Newell old boy 0:0

50e minuut.
Cogan passt de bal met de wreef. Carrario rent richting de bal. Demuner is nu in balbezit. Carrario onderschept slim de pass. Carrario schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Zárate speelt de bal door. Hossflang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hossflang passt de bal in één keer door. Daar is Degoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Daar is Degoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallina probeert naar een medespeler te passen. Carrario rent richting de bal. Carrario haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Zárate geeft de bal voor. Daar is Machain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machain passt de bal met de wreef. Hossflang rent richting de bal. Hossflang haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Zárate passt de bal in één keer door. Degoy rent richting de bal. Degoy passt de bal met de wreef. Hossflang rent richting de bal. Hossflang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klaus 62%, Newell old boy 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klaus - Newell old boy 0:0