Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: La2016 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1682
La2016 Mirtha FC
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Junco heeft problemen om de bal te vangen. Junco geeft de bal voor. Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pelletieri met een sublieme pass. Wincort is nu in balbezit. Wincort passt de bal zonder na te denken. Giuliano is nu in balbezit. Giuliano draait met de bal, schiet en ... Gerasimov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Totti onderschept slim de pass. Totti geeft een hoge lob. Daar is Caraglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott schiet op doel. Niell bokst de bal weg.

34e minuut.
Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort probeert naar een medespeler te passen. Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano draait met de bal, schiet en ... Bunge probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Mirtha FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 48%, Mirtha FC 52%.
La2016 - Mirtha FC 1:0

54e minuut.
Wheeler onderschept slim de pass. Wheeler speelt de bal door. Mazzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago verovert de bal door een tackle van achteren. Gago haalt uit met een fantastische trap. Niell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Pelletieri geeft een lange en hoge pass. Wincort rent richting de bal. Wincort passt de bal met de wreef. Giuliano heeft problemen om de bal te vangen. Giuliano schiet op doel. Gerasimov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Renzi rent richting de bal. Wincort bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort passt de bal met de wreef. Giuliano rent richting de bal. Giuliano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Renzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wincort verovert de bal door een tackle van achteren. Wincort passt de bal in één keer door. Giuliano rent richting de bal. Giuliano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Junco is nu in balbezit. Junco geeft de bal voor. Klungelig pakt Totti de bal. Giuliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuliano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La2016 - Mirtha FC 2:0

73e minuut.
Giuliano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kennedy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Caraglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Renzi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Caraglio. Renzi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Renzi kan niet meer verder spelen. Nolli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Sotolongo speelt de bal door. Palacios rent richting de bal. Caraglio verovert de bal door een tackle van achteren. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Buffa geeft een lange en hoge pass. Nolli rent richting de bal. Nolli passt de bal zonder na te denken. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La2016 43%, Mirtha FC 57%.
La2016 - Mirtha FC 2:0