Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: C.A.C.C Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2393
C.A.C.C Klaus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Esqueff is nu in balbezit. Esqueff geeft de bal voor. Wolitzer kopt de bal weg. Fanego rent richting de bal. Fanego schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Badii probeert naar een medespeler te passen. Gallina is nu in balbezit. Gallina geeft een lange en hoge pass. Carrario rent richting de bal. Carrario haalt uit met een fantastische trap. Tisera bokst de bal weg.

15e minuut.
Mattiuzzo met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nejamsky neemt de hoekschop. Esqueff springt en kopt de bal. Cid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A.C.C - Klaus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 54%, Klaus 46%.
C.A.C.C - Klaus 1:0

65e minuut.
Daar is Gallina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badii rent richting de bal. Badii passt de bal in één keer door. Esqueff is nu in balbezit. Esqueff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Badii passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fanego de bal. Fanego geeft een lange en hoge pass. Machain kan de bal niet met de borst controleren. Beltramone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Mattiuzzo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nejamsky met de inworp. Novak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A.C.C 45%, Klaus 55%.
C.A.C.C - Klaus 1:0