Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 23:26
  • Competitiewedstrijd: Liga D.16
  • Stadion: Los lakers Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1828
Los lakers San Lorenzo Mdp
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 28.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Inworp. Camet met een snelle inworp. Abelleira is nu in balbezit. Vannay onderschept slim de pass. Vannay geeft de bal voor. Gramajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:1

9e minuut.
Huichaman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camet met een snelle inworp. Vannay rent richting de bal. Vannay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:2

17e minuut.
Pumpido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pumpido geeft een lange en hoge pass. Tarasow rent richting de bal. Arpini onderschept slim de pass. Arpini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda geeft de bal voor. Wenten heeft problemen om de bal te vangen. Vannay rent richting de bal. Vannay haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ivarz met een sublieme pass. Wenten rent richting de bal. Vannay verovert de bal door een tackle van achteren. Vannay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:3

25e minuut.
Barcos met een snelle inworp. Abelleira is nu in balbezit. Abelleira passt de bal zonder na te denken. Picchio rent richting de bal. Picchio passt de bal met de wreef. Jansen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Lebioda kopt de bal weg. Ivarz is nu in balbezit. Daar is Ivarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:4

30e minuut.
Tarasow passt de bal in één keer door. Candia bereikt de bal nog maar net als eerste. Candia passt de bal met de wreef. Daar is Ivarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. Gramajo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vannay rent richting de bal. Vannay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:5

35e minuut.
Wenten geeft een lange en hoge pass. Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lombardo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lombardo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lombardo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Lebioda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tarasow zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ivarz rent richting de bal. Ivarz geeft de bal voor. Lebioda rent richting de bal. Lebioda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wenten geeft een lange en hoge pass. Pumpido is nu in balbezit. Pumpido geeft een hoge lob. Arpini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 74%, San Lorenzo Mdp 26%.
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:5

52e minuut.
Barcos geeft een lange en hoge pass. Tocalli probeert de bal aan de voet te houden. Candia rent richting de bal. Ivarz rent richting de bal. Ivarz schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Serna de bal. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Serna is nu in balbezit. Ivarz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Serna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda probeert naar een medespeler te passen. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tarasow verovert de bal door een tackle van achteren. Tarasow passt de bal zonder na te denken. Lebioda is nu in balbezit. Lebioda passt de bal zonder na te denken. Vannay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Huichaman heeft problemen om de bal te vangen. Lebioda rent richting de bal. Lebioda passt de bal met de wreef. Ivarz rent richting de bal. Ivarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:6

74e minuut.
Tarasow is nu in balbezit. Tarasow passt de bal met de wreef. Ivarz is nu in balbezit. Ivarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:7

90e minuut.
Candia met de inworp. Tocalli rent richting de bal. Tocalli passt de bal met de wreef. Vannay is nu in balbezit. Vannay schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los lakers 67%, San Lorenzo Mdp 33%.
Los lakers - San Lorenzo Mdp 0:7