Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
San Lorenzo Mdp Mirtha FC
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen average


11e minuut.
Camet verovert de bal door een tackle van achteren. Camet geeft de bal voor. Daar is Myskoroski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Candia rent richting de bal. Candia geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Mirtha FC 1:0

16e minuut.
Gerasimov is nu in balbezit. Gerasimov geeft een hoge lob. Gareis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gareis geeft de bal voor. Scott maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Camet onderschept slim de pass. Camet probeert naar een medespeler te passen. Ivarz rent richting de bal. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. Nolli bokst de bal weg.

29e minuut.
Palacios is nu in balbezit. Lebioda verovert de bal door een tackle van achteren. Lebioda met een sublieme pass. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Camet met een sublieme pass. Gaite rent richting de bal. Ivarz verovert de bal door een tackle van achteren. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. Nolli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Betcher met de inworp. Klungelig pakt Lebioda de bal. Lebioda geeft een lange en hoge pass. Ivarz rent richting de bal. Ivarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Mirtha FC 2:0

42e minuut.
Camet speelt de bal door. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay passt de bal zonder na te denken. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo Mdp 36%, Mirtha FC 64%.
San Lorenzo Mdp - Mirtha FC 2:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camet met de inworp. Vannay is nu in balbezit. Vannay haalt uit met een fantastische trap. Ivarz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
San Lorenzo Mdp - Mirtha FC 3:0

59e minuut.
Camet probeert naar een medespeler te passen. Lebioda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lebioda met een sublieme pass. Ivarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Tarasow bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimov verovert de bal door een tackle van achteren. Signore probeert naar een medespeler te passen. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Myskoroski geeft de bal voor. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Weissinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott onderschept slim de pass. Scott schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: San Lorenzo Mdp 42%, Mirtha FC 58%.
San Lorenzo Mdp - Mirtha FC 3:0