Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: morena Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2121
morena cabezones ftc
Progresión Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 20.2
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Broś onderschept slim de pass. Broś passt de bal met de wreef. Barbachowski speelt de bal door. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Colquehuanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Martic is nu in balbezit. Levicoy verovert de bal door een tackle van achteren. Levicoy passt de bal zonder na te denken. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Krysiński trapt de bal weg. Łopatka kopt de bal weg. Daar is Dorregaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jegier met een harde bal richting middenveld. Broś kopt de bal weg. Dorregaray is nu in balbezit. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
morena - cabezones ftc 1:0

23e minuut.
Leprêtre is nu in balbezit. Leprêtre passt de bal met de wreef. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel. Colquehuanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Barbachowski met een sublieme pass. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal zonder na te denken. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Gogoasă passt de bal met de wreef. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal met de wreef. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Colquehuanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - cabezones ftc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 44%, cabezones ftc 56%.
morena - cabezones ftc 2:0

56e minuut.
Barbachowski speelt de bal door. Leprêtre is nu in balbezit. Leprêtre passt de bal met de wreef. Broś is nu in balbezit. Broś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Vukojicic de bal. Vukojicic passt de bal zonder na te denken. Frasi geeft een lange en hoge pass. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Łopatka rent richting de bal. Łopatka passt de bal met de wreef. Broś is nu in balbezit. Broś haalt uit met een fantastische trap. Colquehuanca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - cabezones ftc 3:0

82e minuut.
Vukojicic is nu in balbezit. Gogoasă verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă passt de bal in één keer door. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - cabezones ftc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 28%, cabezones ftc 72%.
morena - cabezones ftc 4:0