Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FtBlErZ FC River Plate_
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Klungelig pakt Salvatierra de bal. Ghione rent richting de bal. Ghione geeft een hoge lob. Pareja rent richting de bal. Pareja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:1

10e minuut.
Salvatierra is nu in balbezit. Salvatierra passt de bal in één keer door. Daar is Ballarre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pareja is nu in balbezit. Pareja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:2

12e minuut.
Aguirre passt de bal met de wreef. Morasso is nu in balbezit. Abbondanzieri probeert naar een medespeler te passen. Totti rent richting de bal. Totti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Ballarre de bal onder controle te krijgen. Stamateas rent richting de bal. Aguirre is nu in balbezit. Stamateas onderschept slim de pass. Stamateas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Postiglione is nu in balbezit. Postiglione passt de bal zonder na te denken. Ballarre rent richting de bal. Pareja verovert de bal door een tackle van achteren. Pareja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pareja is nu in balbezit. Abbondanzieri is nu in balbezit. Pareja onderschept slim de pass. Pareja schiet op doel. Schaffin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:3

45e minuut.
Morasso heeft problemen om de bal te vangen. Morasso geeft een lange en hoge pass. Abelairas geeft de bal voor. Pareja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FtBlErZ FC 62%, River Plate_ 38%.
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:3

47e minuut.
Netto geeft de bal voor. Totti heeft problemen om de bal te vangen. Petrati is nu in balbezit. Netto verovert de bal door een tackle van achteren. Netto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Klungelig pakt Totti de bal. Baetti rent richting de bal. Morasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baetti verovert de bal door een tackle van achteren. Baetti schiet op doel. Camisani bokst de bal weg.

59e minuut.
Abelairas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelairas geeft de bal voor. Ballarre bereikt de bal nog maar net als eerste. Pareja onderschept slim de pass. Pareja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:4

64e minuut.
Stamateas met een sublieme pass. Beder is nu in balbezit. Beder passt de bal zonder na te denken. Baetti rent richting de bal. Baetti draait met de bal, schiet en ... Camisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Totti raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanemerak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FtBlErZ FC 54%, River Plate_ 46%.
FtBlErZ FC - River Plate_ 0:4