Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
thiagaloneta DAMYBALL FC
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 15.4
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mamani onderschept slim de pass. Gianni rent richting de bal. Jozami rent richting de bal. Gianni verovert de bal door een tackle van achteren. Gianni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Piacenzil speelt de bal door. Cordone heeft problemen om de bal te vangen. Cordone probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jozami de bal. Jozami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
thiagaloneta - DAMYBALL FC 1:0

14e minuut.
Mamani geeft de bal voor. Boscovich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balbo. Balbo krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mejliker met de inworp. Grabinski rent richting de bal. Grabinski geeft een lange en hoge pass. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay schiet op doel. Baclini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Grabinski is nu in balbezit. Boscovich onderschept slim de pass. Fiumara is nu in balbezit. Boscovich onderschept slim de pass. Boscovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Toller geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aizemberg met een snelle inworp. Gianni is nu in balbezit. Gianni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Daar is Kinturhmay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamani is nu in balbezit. Jozami is nu in balbezit. Jozami geeft een hoge lob. Boscovich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gdansk met een sublieme pass. Jozami is nu in balbezit. Jozami passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Remy de bal. Remy haalt uit met een fantastische trap. Wheeler bokst de bal weg.

43e minuut.
Grabinski kopt de bal weg. Mamani is nu in balbezit. Mamani passt de bal met de wreef. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thiagaloneta 45%, DAMYBALL FC 55%.
thiagaloneta - DAMYBALL FC 1:0

54e minuut.
Gdansk onderschept slim de pass. Gdansk speelt de bal door. Boscovich heeft problemen om de bal te vangen. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Jozami haalt uit met een fantastische trap. Paal!

56e minuut.
Grabinski probeert naar een medespeler te passen. Aizemberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Aizemberg passt de bal met de wreef. Gianni is nu in balbezit. Gianni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Barucco trapt de bal weg van het doel. Piacenzil heeft problemen om de bal te vangen. Piacenzil met een sublieme pass. Klungelig pakt Remy de bal. Remy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gianni probeert naar een medespeler te passen. Tagliani rent richting de bal. Tagliani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kinturhmay de bal. Kinturhmay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
thiagaloneta - DAMYBALL FC 1:1

63e minuut.
Barucco rent richting de bal. Barucco geeft de bal voor. Remy rent richting de bal. Remy passt de bal zonder na te denken. Alberdi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Jozami geeft een lange en hoge pass. Mamani heeft problemen om de bal te vangen. Mamani probeert naar een medespeler te passen. Boscovich rent richting de bal. Boscovich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Grabinski probeert naar een medespeler te passen. Gianni is nu in balbezit. Gianni probeert naar een medespeler te passen. Kinturhmay rent richting de bal. Kinturhmay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: thiagaloneta 41%, DAMYBALL FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
thiagaloneta - DAMYBALL FC 1:1