Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cafulcura social club Los Garava
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 42.1
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Chiţa passt de bal met de wreef. Hinc is nu in balbezit. Hinc probeert naar een medespeler te passen. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
del Puerto speelt de bal door. Hinc is nu in balbezit. Hinc passt de bal zonder na te denken. Štulić rent richting de bal. Štulić geeft de bal voor. Carrasco bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
del Puerto rent richting de bal. Demuner is nu in balbezit. del Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr schiet op doel. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:1

17e minuut.
Po rent richting de bal. del Puerto onderschept slim de pass. Martinovich is nu in balbezit. Mróz is nu in balbezit. Mróz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:2

18e minuut.
del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goux speelt de bal door. Martinovich rent richting de bal. del Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Goux heeft problemen om de bal te vangen. Hinc rent richting de bal. Goux rent richting de bal. Hinc onderschept slim de pass. Hinc haalt uit met een fantastische trap. Carrasco bokst de bal weg. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:3

22e minuut.
Goux passt de bal met de wreef. Trillo rent richting de bal. Chiţa begaat een overtreding. Chiţa krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gruia speelt de bal door. Lazăr probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Štulić speelt de bal door. Martinovich is nu in balbezit. del Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:4

30e minuut.
del Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. del Puerto passt de bal met de wreef. Lazăr controleert de bal met de borst. Lazăr geeft een lange en hoge pass. del Puerto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosnowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Štulić rent richting de bal. Štulić geeft een hoge lob. del Puerto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Demuner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc onderschept slim de pass. Hinc met een sublieme pass. Daar is del Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:5

37e minuut.
Mróz rent richting de bal. Mróz speelt de bal door. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:6

42e minuut.
Chiţa verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa met een sublieme pass. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cafulcura social club 72%, Los Garava 28%.
cafulcura social club - Los Garava 0:7

47e minuut.
Štulić probeert naar een medespeler te passen. del Puerto is nu in balbezit. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:8

57e minuut.
Lazăr met een sublieme pass. del Puerto is nu in balbezit. Hinc is nu in balbezit. del Puerto rent richting de bal. del Puerto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić passt de bal met de wreef. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:9

65e minuut.
Lazăr heeft problemen om de bal te vangen. Mróz is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Curuchet ... Strafschop! Curuchet krijgt een gele kaart. Mróz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lazăr legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:10

68e minuut.
Štulić met een sublieme pass. del Puerto met een sublieme pass. Chiţa met een sublieme pass. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Hinc passt de bal in één keer door. Kosnowski probeert naar een medespeler te passen. Štulić met een sublieme pass. del Puerto heeft problemen om de bal te vangen. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Martinovich is nu in balbezit. Martinovich geeft een hoge lob. Daar is Curuchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mróz is nu in balbezit. Mróz geeft een hoge lob. Paal! Carrasco met een sublieme pass. Chiţa kopt de bal weg. Mróz heeft problemen om de bal te vangen. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Po bereikt de bal nog maar net als eerste. Po geeft een lange en hoge pass. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Martinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr probeert naar een medespeler te passen. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:11

85e minuut.
Po onderschept slim de pass. Štulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Štulić geeft de bal voor. Klungelig pakt del Puerto de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chiţa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţa passt de bal in één keer door. Daar is Curuchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cafulcura social club - Los Garava 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cafulcura social club 63%, Los Garava 37%.
cafulcura social club - Los Garava 0:12