Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: velezkapo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1761
Ampliación 25 C. A. Colon Santa Fe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Millangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Millangen passt de bal zonder na te denken. Canossa probeert naar een medespeler te passen. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Giunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colque verovert de bal door een tackle van achteren. Siquot is nu in balbezit. Colque is nu in balbezit. Colque haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Millangen geeft een hoge lob. Torales rent richting de bal. Tammaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tammaro krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Tammaro rent richting de bal. Tammaro passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco schiet op doel. Fagotti probeert de bal aan de voet te houden. Santucho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - C. A. Colon Santa Fe 1:0

39e minuut.
Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa is nu in balbezit. Tammaro verovert de bal door een tackle van achteren. Aukaman is nu in balbezit. Aukaman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Klungelig pakt Canossa de bal. Schneider rent richting de bal. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Canossa rent richting de bal. Canossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ampliación 25 - C. A. Colon Santa Fe 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ampliación 25 53%, C. A. Colon Santa Fe 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ampliación 25 - C. A. Colon Santa Fe 1:1

49e minuut.
Giunta bereikt de bal nog maar net als eerste. Saralegui is nu in balbezit. Giunta onderschept slim de pass. Aukaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aukaman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Santucho trapt de bal weg. Giunta kopt de bal weg. Costa kan de bal niet met de borst controleren. Tammaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammaro haalt uit met een fantastische trap. Santucho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Santucho trapt de bal weg van het doel. Tammaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Saralegui de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ampliación 25 - C. A. Colon Santa Fe 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ampliación 25 37%, C. A. Colon Santa Fe 63%.
Ampliación 25 - C. A. Colon Santa Fe 2:1