Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: Hanzoneta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2035
Hanzoneta thiagaloneta
433 Tactiek Attack
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 25.1
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Cordone probeert naar een medespeler te passen. Piacenzil is nu in balbezit. Piacenzil speelt de bal door. Remy bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piacenzil passt de bal zonder na te denken. Remy heeft problemen om de bal te vangen. Remy met een sublieme pass. Boscovich is nu in balbezit. Boscovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gutenberg probeert naar een medespeler te passen. Bertoa kan de bal niet met de borst controleren. Bertoa speelt de bal door. Bazet rent richting de bal. Bazet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Remy is nu in balbezit. Jozami bereikt de bal nog maar net als eerste. Remy rent richting de bal. Jozami rent richting de bal. Jozami schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hanzoneta - thiagaloneta 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanzoneta 53%, thiagaloneta 47%.
Hanzoneta - thiagaloneta 0:1

48e minuut.
Mamani rent richting de bal. Mamani passt de bal zonder na te denken. Jozami rent richting de bal. Remy is nu in balbezit. Remy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Mamani probeert naar een medespeler te passen. Ascani is nu in balbezit. Mamani verovert de bal door een tackle van achteren. Mamani geeft een lange en hoge pass. Boscovich kopt de bal weg. Wiemeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Gdansk rent richting de bal. Scotti rent richting de bal. Scotti geeft een lange en hoge pass. Frias kopt de bal weg. Mamani geeft een hoge lob. Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cordone heeft problemen om de bal te vangen. Cordone geeft een hoge lob. Scotti probeert de bal aan de voet te houden. Remy rent richting de bal. Remy haalt uit met een fantastische trap. Wiemeyer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Remy probeert de bal met de borst te controleren. Stewart is nu in balbezit. Stewart geeft een hoge lob. Mamani probeert naar een medespeler te passen. Gdansk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Venegas onderschept slim de pass. Jozami onderschept slim de pass. Jozami passt de bal met de wreef. Boscovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscovich schiet op doel. Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanzoneta 60%, thiagaloneta 40%.
Hanzoneta - thiagaloneta 0:1