Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FIFA calderon DAMYBALL FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Yepun rent richting de bal. Grabinski onderschept slim de pass. Barbián begaat een overtreding. Barbián krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Yepun verovert de bal door een tackle van achteren. Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun is nu in balbezit. Barbián is nu in balbezit. Barbián schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Aizemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saralegui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aizemberg. Saralegui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saralegui kan niet meer verder spelen. Birkmayer komt het veld opgelopen. Dorregaray zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yepun rent richting de bal. Grabinski is nu in balbezit. Yepun onderschept slim de pass. Yepun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Farías speelt de bal door. Barbián rent richting de bal. Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepun verovert de bal door een tackle van achteren. Yepun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA calderon 59%, DAMYBALL FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FIFA calderon - DAMYBALL FC 0:0

53e minuut.
Kinturhmay passt de bal met de wreef. Gianni rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas is nu in balbezit. Gianni verovert de bal door een tackle van achteren. Gianni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FIFA calderon - DAMYBALL FC 0:1

83e minuut.
Dorregaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorregaray probeert naar een medespeler te passen. Yepun bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rodríguez Alcobendas onderschept slim de pass. Alberdi is nu in balbezit. Alberdi passt de bal in één keer door. Kinturhmay is nu in balbezit. Kinturhmay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FIFA calderon 45%, DAMYBALL FC 55%.
FIFA calderon - DAMYBALL FC 0:1