Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cabezones ftc Boca AC
Normal Tactiek 433
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten poor
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Salvo met een harde bal richting middenveld. Daar is Botello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curti onderschept slim de pass. Curti geeft de bal voor. Daar is Dorregaray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cabezones ftc - Boca AC 0:1

27e minuut.
Gersman is nu in balbezit. Gersman geeft de bal voor. Giustiniani kopt de bal weg. Daar is Vukojicic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukojicic haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Gersman met de inworp. Krzysztoff is nu in balbezit. Noce verovert de bal door een tackle van achteren. Noce geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Giustiniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Curti verovert de bal door een tackle van achteren. Curti passt de bal met de wreef. Estol rent richting de bal. Estol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cabezones ftc 49%, Boca AC 51%.
cabezones ftc - Boca AC 0:1

61e minuut.
Manganiello speelt de bal door. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustiniani is nu in balbezit. Vukojicic is nu in balbezit. Vukojicic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Curti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzotto rent richting de bal. Bizzotto passt de bal zonder na te denken. Estol bereikt de bal nog maar net als eerste. Estol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Adams geeft de bal voor. Cora kopt de bal weg. Curti speelt de bal door. Estol is nu in balbezit. Estol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
cabezones ftc - Boca AC 0:2

69e minuut.
Quaranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaranta geeft een lange en hoge pass. Cora kopt de bal weg. Mazzitelli rent richting de bal. Mazzitelli geeft een lange en hoge pass. Colquehuanca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Estol is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cora kopt de bal weg. Curti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gersman de bal. Levicoy rent richting de bal. Levicoy haalt uit met een fantastische trap. Salvo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Noce de bal. Adams probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bertinotti de bal. Giustiniani bereikt de bal nog maar net als eerste. Giustiniani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Levicoy met de inworp. Vukojicic bereikt de bal nog maar net als eerste. Curti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vukojicic raakt geblesseerd tijdens het duel. Vukojicic legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cabezones ftc 42%, Boca AC 58%.
cabezones ftc - Boca AC 0:2