Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: morena Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2751
morena Hanzoneta
Inicio Tactiek 433
62% Balbezit 38%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 21
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


3e minuut.
Ascani geeft de bal voor. Klungelig pakt Benzone de bal. Benzone passt de bal met de wreef. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 1:0

5e minuut.
Barbachowski speelt de bal door. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś rent richting de bal. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Gogoasă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Łopatka de bal. Scotti rent richting de bal. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś geeft een hoge lob. Martic rent richting de bal. Martic draait met de bal, schiet en ... Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 2:0

20e minuut.
Gogoasă met een sublieme pass. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś passt de bal zonder na te denken. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 3:0

22e minuut.
Frias passt de bal met de wreef. Bermann is nu in balbezit. Bazet rent richting de bal. Bermann rent richting de bal. Bermann schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ascani rent richting de bal. Broś verovert de bal door een tackle van achteren. Broś speelt de bal door. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka draait met de bal, schiet en ... Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Leprêtre met de inworp. Gogoasă geeft een hoge lob. Scotti heeft problemen om de bal te vangen. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel. Wiemeyer bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Leprêtre neemt de hoekschop. Łopatka rent richting de bal. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Leprêtre onderschept slim de pass. Leprêtre probeert naar een medespeler te passen. Barbachowski probeert naar een medespeler te passen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 36%, Hanzoneta 64%.
morena - Hanzoneta 3:0

47e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal met de wreef. Łopatka rent richting de bal. Broś is nu in balbezit. Broś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Benzone met een sublieme pass. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś probeert naar een medespeler te passen. Łopatka heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Leprêtre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă met een sublieme pass. Łopatka is nu in balbezit. Łopatka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ... Wiemeyer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 4:0

63e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Broś rent richting de bal. Venegas maakt een afschuwelijke overtreding. Venegas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Gogoasă met een sublieme pass. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Stewart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wiemeyer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 5:0

71e minuut.
Gogoasă passt de bal in één keer door. Broś is nu in balbezit. Stewart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Broś is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łopatka neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wiemeyer trapt de bal weg van het doel. Ascani heeft problemen om de bal te vangen. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 6:0

88e minuut.
Martic met de inworp. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka speelt de bal door. Broś rent richting de bal. Broś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Hanzoneta 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 32%, Hanzoneta 68%.
morena - Hanzoneta 7:0