Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: velezkapo Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1841
velezkapo Los Garava
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 45.2
zwak Schieten matig
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Dragomirescu met een sublieme pass. Daar is Kraiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraiński geeft een lange en hoge pass. Kosecki krijgt zijn hoofd ertegen. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:1

7e minuut.
Kennedy is nu in balbezit. Kosecki rent richting de bal. Kosecki passt de bal in één keer door. Rodríguez Alcobendas is nu in balbezit. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ... Favre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:2

22e minuut.
Canosa geeft de bal voor. Klungelig pakt Kennedy de bal. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Canosa speelt de bal door. Kolendowicz probeert naar een medespeler te passen. Kosecki rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Favre met een harde bal richting middenveld. Sutryk kopt de bal weg. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cieszyński met de inworp. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz geeft de bal voor. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki schiet op doel. Favre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kosecki rent richting de bal. Kennedy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kennedy krijgt een gele kaart. Kosecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolendowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Favre bokst de bal weg. Kolendowicz rent richting de bal. Kolendowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:3

33e minuut.
Brussa is nu in balbezit. Fort rent richting de bal. Brussa met een sublieme pass. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rodríguez Alcobendas probeert naar een medespeler te passen. Favre speelt de bal door. Sutryk kopt de bal weg. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dragomirescu passt de bal met de wreef. Kolendowicz is nu in balbezit. Kolendowicz speelt de bal door. Rodríguez Alcobendas is nu in balbezit. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daulon trapt de bal weg. Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz geeft een hoge lob. Daar is Daulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velezkapo 74%, Los Garava 26%.
velezkapo - Los Garava 0:3

51e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Sutryk passt de bal zonder na te denken. Kennedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Micheletti de bal onder controle te krijgen. Kolendowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolendowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu geeft een hoge lob. Daar is Daulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Alcobendas is nu in balbezit. Rodríguez Alcobendas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Daulon de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:4

59e minuut.
Giribone met een sublieme pass. Klungelig pakt Fort de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Canosa passt de bal in één keer door. Kennedy is nu in balbezit. Kennedy geeft een hoge lob. Demarchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cieszyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki passt de bal met de wreef. Rodríguez Alcobendas rent richting de bal. Rodríguez Alcobendas haalt uit met een fantastische trap. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:5

88e minuut.
Dragomirescu rent richting de bal. Esnal onderschept slim de pass. Esnal met een sublieme pass. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Rodríguez Alcobendas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Alcobendas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
velezkapo - Los Garava 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: velezkapo 69%, Los Garava 31%.
velezkapo - Los Garava 0:6