Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-25 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: Los Garava Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2793
Los Garava velezkapo
433 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 19
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Esnal passt de bal met de wreef. Bilandžija is nu in balbezit. Bilandžija passt de bal zonder na te denken. Korbut is nu in balbezit. Korbut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Lazăr de bal. Lazăr met een sublieme pass. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 1:0

17e minuut.
Micheletti heeft problemen om de bal te vangen. Hinc probeert naar een medespeler te passen. Daulon rent richting de bal. del Puerto onderschept slim de pass. del Puerto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinc passt de bal met de wreef. Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma draait met de bal, schiet en ... Favre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Favre trapt de bal weg. Bilandžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort maakt een afschuwelijke overtreding. Fort krijgt een gele kaart. Bilandžija raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bilandžija kan niet meer verder spelen. Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mróz komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Esnal passt de bal met de wreef. Tyma is nu in balbezit. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Favre bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 2:0

26e minuut.
Mróz kopt de bal weg. Cuordileone kan de bal niet met de borst controleren. del Puerto rent richting de bal. Tyma rent richting de bal. Tyma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 3:0

28e minuut.
Esnal rent richting de bal. Tyma onderschept slim de pass. Tyma passt de bal in één keer door. del Puerto kan de bal niet met de borst controleren. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 4:0

30e minuut.
Doeltrap. Favre trapt de bal weg. Mróz kopt de bal weg. Daar is del Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Barzola passt de bal in één keer door. Daar is Mróz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giribone rent richting de bal. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort haalt uit met een fantastische trap. Cisneiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Giribone rent richting de bal. Yuselo onderschept slim de pass. Yuselo passt de bal zonder na te denken. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Esnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma onderschept slim de pass. Tyma passt de bal zonder na te denken. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyma passt de bal zonder na te denken. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Favre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Garava 40%, velezkapo 60%.
Los Garava - velezkapo 5:0

51e minuut.
Daar is Lazăr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazăr passt de bal in één keer door. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 6:0

53e minuut.
Klungelig pakt Hinc de bal. Mróz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mróz passt de bal zonder na te denken. del Puerto heeft problemen om de bal te vangen. del Puerto draait met de bal, schiet en ... Favre bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Barzola rent richting de bal. Barzola passt de bal met de wreef. Giribone is nu in balbezit. Giribone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 6:1

58e minuut.
Gruia speelt de bal door. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kennedy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kennedy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
del Puerto is nu in balbezit. Daar is Tyma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Puerto rent richting de bal. Tyma rent richting de bal. Tyma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gruia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr geeft een lange en hoge pass. del Puerto maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 7:1

74e minuut.
Mróz rent richting de bal. Mróz geeft een hoge lob. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto schiet op doel. Favre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 8:1

79e minuut.
Brussa rent richting de bal. Hinc verovert de bal door een tackle van achteren. Hinc geeft een lange en hoge pass. del Puerto is nu in balbezit. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
del Puerto met een sublieme pass. Lazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr passt de bal met de wreef. Mróz rent richting de bal. Mróz probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 9:1

84e minuut.
Gruia rent richting de bal. Demarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Demarchi met een sublieme pass. Fort rent richting de bal. Fort draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kosnowski geeft een lange en hoge pass. Tyma kopt de bal weg. del Puerto rent richting de bal. del Puerto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Garava - velezkapo 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Garava 42%, velezkapo 58%.
Los Garava - velezkapo 10:1