Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: Rosario 14 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1211
Rosario 14 FIFA calderon
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Todeschini is nu in balbezit. Pieters rent richting de bal. Todeschini verovert de bal door een tackle van achteren. Gazzanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzanica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosario 14 - FIFA calderon 1:0

14e minuut.
Mallmann onderschept slim de pass. Pieters verovert de bal door een tackle van achteren. Pieters speelt de bal door. Barbián is nu in balbezit. Barbián schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mallmann rent richting de bal. Mallmann geeft de bal voor. Pieters heeft problemen om de bal te vangen. Gazzanica is nu in balbezit. Gazzanica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bullrich speelt de bal door. Barbián bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbián speelt de bal door. Yepun rent richting de bal. Yepun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario 14 57%, FIFA calderon 43%.
Rosario 14 - FIFA calderon 1:0

49e minuut.
Cibils met een sublieme pass. Mallmann rent richting de bal. Barbián onderschept slim de pass. Yepun rent richting de bal. Yepun draait met de bal, schiet en ... Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Stefanutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanutti geeft de bal voor. Pieters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gazzanica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gazzanica schiet op doel. Paal! Legrand bokst de bal weg.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stewart met de inworp. Farías probeert naar een medespeler te passen. Barbián is nu in balbezit. Barbián haalt uit met een fantastische trap. Colombo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosario 14 56%, FIFA calderon 44%.
Rosario 14 - FIFA calderon 1:0