Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-11 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: Hanzoneta Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2018
Hanzoneta cafulcura social club
433 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


18e minuut.
Acerbis verovert de bal door een tackle van achteren. Olarra rent richting de bal. Acerbis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olarra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Olarra kan niet meer verder spelen. Po komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Bertoa passt de bal zonder na te denken. Martinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinovich geeft de bal voor. Gatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Galindez bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvera is nu in balbezit. Met opzet legt Gutenberg zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gutenberg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanzoneta 60%, cafulcura social club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanzoneta - cafulcura social club 0:0

47e minuut.
Bertoa geeft de bal voor. Acerbis is nu in balbezit. Goux is nu in balbezit. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrasco trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Goux de bal. Bazet rent richting de bal. Bazet draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Carrasco speelt de bal door. Vilas met een sublieme pass. Trillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatti is nu in balbezit. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gatti is nu in balbezit. Gatti passt de bal zonder na te denken. Bazet rent richting de bal. Bazet draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Acerbis controleert de bal met de borst. Bertoa rent richting de bal. Bertoa passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gatti de bal. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bertoa geeft een lange en hoge pass. Curuchet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martinovich is nu in balbezit. Gatti verovert de bal door een tackle van achteren. Gatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Curuchet is nu in balbezit. Curuchet geeft een hoge lob. Acerbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Svilarich verovert de bal door een tackle van achteren. Svilarich geeft de bal voor. Wiemeyer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Galindez rent richting de bal. Galindez geeft een hoge lob. Venegas heeft problemen om de bal te vangen. Po rent richting de bal. Po draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hanzoneta 52%, cafulcura social club 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hanzoneta - cafulcura social club 0:0