Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.17
  • Stadion: morena Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2041
morena Rosario 14
Inicio Tactiek 433
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 21.7
good Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Barbachowski met een sublieme pass. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Broś is nu in balbezit. Broś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Daar is Leprêtre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leprêtre met een sublieme pass. Mallmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś onderschept slim de pass. Broś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Broś rent richting de bal. Fiori is nu in balbezit. Broś onderschept slim de pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Colombo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal zonder na te denken. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ... Colombo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Rosario 14 1:0

20e minuut.
Karaman onderschept slim de pass. Karaman geeft een lange en hoge pass. Bullrich rent richting de bal. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă geeft de bal voor. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel. Colombo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Rosario 14 2:0

30e minuut.
Gogoasă onderschept slim de pass. Leprêtre rent richting de bal. Bullrich begaat een overtreding. Bullrich krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Gogoasă rent richting de bal. Łopatka is nu in balbezit. Mugaritz onderschept slim de pass. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Prudêncio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Todeschini is nu in balbezit. Todeschini met een sublieme pass. Gazzanica rent richting de bal. Gazzanica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 31%, Rosario 14 69%.
morena - Rosario 14 2:0

50e minuut.
Karaman is nu in balbezit. Łopatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka passt de bal met de wreef. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Barbachowski controleert de bal met de borst. Ñanku is nu in balbezit. Mallmann rent richting de bal. Broś is nu in balbezit. Broś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Frasi verovert de bal door een tackle van achteren. Gogoasă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă passt de bal in één keer door. Broś is nu in balbezit. Broś haalt uit met een fantastische trap. Colombo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Rosario 14 3:0

66e minuut.
Krull bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaman verovert de bal door een tackle van achteren. Karaman met een sublieme pass. Broś is nu in balbezit. Broś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Leprêtre rent richting de bal. Leprêtre probeert naar een medespeler te passen. Broś met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
morena - Rosario 14 4:0

89e minuut.
Broś rent richting de bal. Jerner met een sublieme pass. Leprêtre probeert naar een medespeler te passen. Broś rent richting de bal. Broś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: morena 35%, Rosario 14 65%.
morena - Rosario 14 4:0