Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samurais C.A. Libertad
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 21.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Diur is nu in balbezit. Diur geeft de bal voor. Tognato controleert de bal met de borst. Ciccioli rent richting de bal. Ciccioli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Diur rent richting de bal. Leftray verovert de bal door een tackle van achteren. Leftray met een sublieme pass. Braña rent richting de bal. Braña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Leftray onderschept slim de pass. Leftray speelt de bal door. Braña rent richting de bal. Braña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samurais - C.A. Libertad 0:1

24e minuut.
Maneiro verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotra met een sublieme pass. Braña is nu in balbezit. Braña schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Samurais - C.A. Libertad 0:2

38e minuut.
Maneiro met een sublieme pass. Enrique rent richting de bal. Met opzet legt Huentelican zijn tegenspeler op de grond. Huentelican is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

40e minuut.
Londini geeft de bal voor. Nicotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotra speelt de bal door. Braña heeft problemen om de bal te vangen. Braña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samurais 48%, C.A. Libertad 52%.
Samurais - C.A. Libertad 0:2

48e minuut.
Maneiro passt de bal met de wreef. Lugüercio rent richting de bal. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotra bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotra haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Enrique is nu in balbezit. Baley onderschept slim de pass. Ciccioli rent richting de bal. Baley bereikt de bal nog maar net als eerste. Baley haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Braña bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hazeldine. Braña is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enrique met een snel genomen vrije trap. Daar is Ruffini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loncon verovert de bal door een tackle van achteren. Loncon geeft een hoge lob. Bravo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Leftray bereikt de bal nog maar net als eerste. Leftray geeft een hoge lob. Braña is nu in balbezit. Braña haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samurais 55%, C.A. Libertad 45%.
Samurais - C.A. Libertad 0:2