Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A Concord Green Los Defes de Avellaneda
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Wark-Meister probeert naar een medespeler te passen. Satin is nu in balbezit. Burdisso begaat een overtreding. Burdisso krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Curumilla de bal onder controle te krijgen. Beltrame bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrame geeft een lange en hoge pass. Pichot rent richting de bal. Pichot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Rottenberg geeft de bal voor. Inworp. Persig met een snelle inworp. Birkmayer rent richting de bal. Birkmayer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Persig geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wark-Meister kopt de bal weg. Pichot rent richting de bal. Pichot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Los Defes de Avellaneda 0:1

23e minuut.
Satin is nu in balbezit. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Satin. Satin krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wark-Meister met een snelle inworp. Beltrame met een sublieme pass. Pichot is nu in balbezit. Pichot haalt uit met een fantastische trap. Irusta bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Curumilla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Los Defes de Avellaneda 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 52%, Los Defes de Avellaneda 48%.
C.A Concord Green - Los Defes de Avellaneda 0:2

54e minuut.
Persig rent richting de bal. Persig speelt de bal door. Pichot rent richting de bal. Pichot schiet op doel. Irusta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Burdisso is nu in balbezit. Burdisso passt de bal met de wreef. Grinberg heeft problemen om de bal te vangen. Birkmayer rent richting de bal. Birkmayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A Concord Green - Los Defes de Avellaneda 0:3

79e minuut.
Rottenberg kopt de bal weg. Centurión bereikt de bal nog maar net als eerste. Centurión passt de bal met de wreef. Ajata is nu in balbezit. Ajata geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A Concord Green 57%, Los Defes de Avellaneda 43%.
C.A Concord Green - Los Defes de Avellaneda 0:3