Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: globito Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2425
globito Medway FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Reynoso geeft een lange en hoge pass. Duca rent richting de bal. Duca met een sublieme pass. Dunod bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Daar is Bittar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shaffer rent richting de bal. Shaffer passt de bal in één keer door. Baravalle is nu in balbezit. Baravalle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bittar geeft een hoge lob. Inworp. Leani met een snelle inworp. Shaffer is nu in balbezit. Shaffer geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baravalle rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
globito - Medway FC 0:1

31e minuut.
Giusti probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wolemberg. Wolemberg krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pelantraru zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duca is nu in balbezit. Duca passt de bal met de wreef. Aro heeft problemen om de bal te vangen. Aro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Duca passt de bal in één keer door. Hughson rent richting de bal. Dunod tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dunod krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wolemberg met een sublieme pass. Raynanku rent richting de bal. Raynanku passt de bal in één keer door. Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaffer geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shaffer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazzarini met een sublieme pass. Mac rent richting de bal. Mac geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globito 53%, Medway FC 47%.
globito - Medway FC 0:1

53e minuut.
Bittar met een sublieme pass. Aro is nu in balbezit. Aro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dunod de bal. Dunod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Lazzarini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gotbeter komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mac is nu in balbezit. Mac passt de bal zonder na te denken. Pelantraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotbeter verovert de bal door een tackle van achteren. Gotbeter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Aro is nu in balbezit. Raynanku legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aro zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
globito - Medway FC 1:1

71e minuut.
Bittar rent richting de bal. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle passt de bal zonder na te denken. Gotbeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotbeter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: globito 42%, Medway FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
globito - Medway FC 1:1