Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Independiente eze
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 22.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Albera is nu in balbezit. Mayorga verovert de bal door een tackle van achteren. Mayorga speelt de bal door. Bidonde rent richting de bal. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Telesca met een sublieme pass. Francescone is nu in balbezit. Francescone probeert naar een medespeler te passen. Ibarguren controleert de bal met de borst. Ibarguren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - eze 0:1

7e minuut.
Telesca rent richting de bal. Francescone speelt de bal door. Gioielli rent richting de bal. Ibarguren onderschept slim de pass. Ibarguren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - eze 0:2

14e minuut.
Roncero geeft de bal voor. Inworp. De Genaro met de inworp. Francescone rent richting de bal. Francescone draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - eze 0:3

16e minuut.
Bidonde kopt de bal weg. Poggi rent richting de bal. Poggi geeft een lange en hoge pass. Francescone rent richting de bal. Francescone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Genaro probeert naar een medespeler te passen. Telesca is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Kanevsky onderschept slim de pass. Kanevsky passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Ilwen speelt de bal door. Antunopulos rent richting de bal. Antunopulos passt de bal met de wreef. Albera bereikt de bal nog maar net als eerste. Albera schiet op doel. Ymach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Roncero geeft een lange en hoge pass. Goethe rent richting de bal. Goethe passt de bal in één keer door. Albera rent richting de bal. Albera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - eze 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 69%, eze 31%.
FC Independiente - eze 1:3

50e minuut.
Bengolea rent richting de bal. Bengolea geeft de bal voor. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Francescone is nu in balbezit. Francescone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Roncero geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Genaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francescone rent richting de bal. Francescone geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De Genaro met een sublieme pass. Francescone is nu in balbezit. Francescone geeft de bal voor. Ibarguren rent richting de bal. Ibarguren draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Tsin is nu in balbezit. Telesca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilwen. Ilwen krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Goethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Bengolea onderschept slim de pass. De Genaro rent richting de bal. De Genaro geeft de bal voor. Ibarguren kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pavetto met een sublieme pass. Bidonde is nu in balbezit. Met opzet legt Kanevsky zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kanevsky naar de kleedkamers voor een vroege douche.

80e minuut.
De Genaro passt de bal met de wreef. Ilwen heeft problemen om de bal te vangen. Bengolea geeft een hoge lob. Francescone probeert de bal aan de voet te houden. Francescone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 73%, eze 27%.
FC Independiente - eze 1:3