Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patético Tucumán Team Petanca
Attack Tactiek 433
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 24.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Daar is Mysliky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mysliky geeft een hoge lob. Mensio kopt de bal weg. Lanata is nu in balbezit. Lanata draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Brugo onderschept slim de pass. Brugo passt de bal met de wreef. Lux is nu in balbezit. Lindenboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenboin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escauriza met een snelle inworp. Valerio rent richting de bal. Mensio verovert de bal door een tackle van achteren. Mensio geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lanata passt de bal in één keer door. Ruiz is nu in balbezit. Gonnet verovert de bal door een tackle van achteren. Lanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lindenboin is nu in balbezit. Kauffman rent richting de bal. Waugh is nu in balbezit. Waugh schiet op doel. Compagnucci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patético Tucumán - Team Petanca 1:0

40e minuut.
Daar is Mattone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waugh is nu in balbezit. Waugh probeert naar een medespeler te passen. Kauffman is nu in balbezit. Kauffman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 50%, Team Petanca 50%.
Patético Tucumán - Team Petanca 1:0

48e minuut.
Lindenboin probeert naar een medespeler te passen. Salvatierra rent richting de bal. Pesich is nu in balbezit. Salvatierra verovert de bal door een tackle van achteren. Salvatierra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Pesich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mensio geeft een hoge lob. Ruiz rent richting de bal. Ruiz schiet op doel. Remedi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Spinelli met de inworp. Mysliky rent richting de bal. Mysliky geeft een lange en hoge pass. Remedi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. De Los Santos met een harde bal richting middenveld. Valerio met een sublieme pass. Lindenboin is nu in balbezit. Lindenboin geeft een hoge lob. De Los Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patético Tucumán 47%, Team Petanca 53%.
Patético Tucumán - Team Petanca 1:0