Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 23:27
  • Competitiewedstrijd: Liga D.18
  • Stadion: globito Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1631
PerinawaFC las torres fc
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 23
weak Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Relmulafken is nu in balbezit. Mendelevich onderschept slim de pass. Brown rent richting de bal. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brown onderschept slim de pass. Mendelevich rent richting de bal. Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Paal!

36e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Brown passt de bal zonder na te denken. Mendelevich rent richting de bal. Mendelevich draait met de bal, schiet en ... Giacometto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PerinawaFC - las torres fc 0:1

38e minuut.
Daar is Scotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ascani verovert de bal door een tackle van achteren. Tessore onderschept slim de pass. Scotti is nu in balbezit. Scotti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerinawaFC 56%, las torres fc 44%.
PerinawaFC - las torres fc 0:1

61e minuut.
Melchior geeft de bal voor. Mattiuzzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mackenzie de bal. Scotti rent richting de bal. Scotti schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Ascani met de inworp. Mackenzie is nu in balbezit. Mackenzie geeft een hoge lob. Mendelevich is nu in balbezit. Mendelevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PerinawaFC 50%, las torres fc 50%.
PerinawaFC - las torres fc 0:1