Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Defes de Avellaneda Medway FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Raynanku verovert de bal door een tackle van achteren. Satin bereikt de bal nog maar net als eerste. Satin passt de bal met de wreef. Birkmayer rent richting de bal. Birkmayer schiet op doel. Tatavitto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Dorregaray geeft de bal voor. Raynanku kopt de bal weg. Wark-Meister heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lazzarini met een sublieme pass. Dorregaray is nu in balbezit. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

16e minuut.
Raynanku probeert naar een medespeler te passen. Baravalle is nu in balbezit. Gonnet is nu in balbezit. Baravalle onderschept slim de pass. Baravalle haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Wark-Meister probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´Anunzio met een snelle inworp. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini speelt de bal door. Llautureo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Raynanku geeft een hoge lob. Inworp. Persig met een snelle inworp. Birkmayer heeft problemen om de bal te vangen. Birkmayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 42%, Medway FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Defes de Avellaneda - Medway FC 0:0

46e minuut.
Persig met een snelle inworp. Birkmayer kan de bal niet met de borst controleren. Raynanku rent richting de bal. Birkmayer onderschept slim de pass. Birkmayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Defes de Avellaneda - Medway FC 1:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hughson met een harde bal richting middenveld. Lazzarini kopt de bal weg. Baravalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Baravalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Defes de Avellaneda - Medway FC 1:1

78e minuut.
Birkmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Birkmayer passt de bal zonder na te denken. Pichot is nu in balbezit. Pichot draait met de bal, schiet en ... Tatavitto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Defes de Avellaneda - Medway FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Defes de Avellaneda 33%, Medway FC 67%.
Los Defes de Avellaneda - Medway FC 2:1