Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Independiente Logia De Asesinos
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Parentti rent richting de bal. Parentti geeft een lange en hoge pass. Gioielli is nu in balbezit. Scheer bereikt de bal nog maar net als eerste. Scheer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - Logia De Asesinos 0:1

9e minuut.
Roncero is nu in balbezit. Roncero speelt de bal door. Daar is Gioielli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caggiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Caggiano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bidonde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorina rent richting de bal. Bidonde verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bidonde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidonde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Sendon is nu in balbezit. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Sendon maakt een afschuwelijke overtreding. Sendon krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gorina is nu in balbezit. Gorina geeft de bal voor. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Intrieri rent richting de bal. Intrieri schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - Logia De Asesinos 0:2

42e minuut.
Scheer geeft een lange en hoge pass. Bidonde rent richting de bal. Bidonde speelt de bal door. Albera rent richting de bal. Albera schiet op doel. Sparvoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 62%, Logia De Asesinos 38%.
FC Independiente - Logia De Asesinos 0:2

53e minuut.
Bidonde is nu in balbezit. Bidonde speelt de bal door. Albera rent richting de bal. Albera schiet op doel. Sparvoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - Logia De Asesinos 1:2

64e minuut.
Roncero onderschept slim de pass. Pavetto rent richting de bal. Scheer verovert de bal door een tackle van achteren. Scheer kan de bal niet met de borst controleren. Scheer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Independiente - Logia De Asesinos 1:3

88e minuut.
Bidonde passt de bal zonder na te denken. Goethe bereikt de bal nog maar net als eerste. Goethe passt de bal zonder na te denken. Albera is nu in balbezit. Albera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Independiente 50%, Logia De Asesinos 50%.
FC Independiente - Logia De Asesinos 1:3